Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ADELE, ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗ VOGUE ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!



Στα βραβεία του MTV (VMA) την ώρα που τραγουδούσε το ''Someone Like You'' τα μάτια μου είχαν κολλήσει στις κινήσεις των χεριών της και στα γαμψά νύχια που έμοιαζαν να θέλουν να μπούνε στο σαλόνι και με αρπάξουν απο το λαιμό! 
Η Adele, που έγινε εξώφυλλο στη VOGUE, έχει όλα εκείνα τα σημάδια που μαρτυρούν μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία, μια ερωτική εφηβεία και ένα όμορφο ξέσπασμα που την ανέδειξε σε ντροπαλή αλλά, την ίδια στιγμή, αναίσχυντη ντίβα! 


Με στρογγυλό και όμορφο πρόσωπο,με σεμνές κοτσίδες και σοκολάτες στα χείλη θα φορούσε  φορεματάκια, που έσφιγγαν στη μέση, την ώρα που τραγουδούσε σε παιδικές παραστάσεις, Κυριακάτικες λειτουργίες και σε κονσέρτα γονέων και κηδεμόνων. 
Πληθωρική σε φωνή, ψυχή και σώμα θα περπατούσε με τα γυαλιστερά κόκκινα παπούτσια της αφήνοντας πίσω της δροσερά χνάρια, χαιρετούρες και άρωμα απο ζαχαρωτά και σπιτικά κέικ!


Η Adele είναι απο τις γυναίκες που χαίρεσαι να τις ακούς και να τις βλέπεις. 
Ερωτική, με ύφος που φωνάζει ''Είμαι, πουλάω και φαίνομαι'' μοιάζει έτοιμη να σου σερβίρει χοιρινό με μέλι και σπαράγγια και αμέσως μετά να σου τραγουδήσει, να σου παίξει πιάνο και να γεμίσει το σπίτι με σοκολάτες, κουλουράκια και άρωμα βανίλιας! 


Δες την να τραγουδάει Someone like you live στο...σπίτι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου