Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι καταχωνιασμένες Britney, τα φιλετάκια κοτόπουλου, η Παπαρίζου, ο Φουκάκης και οι γόβες που δεν χώρεσαν ποτέ!



Δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα την χρησιμότητα της Britney Spears! 
Δεν είναι όμορφη, έχει μια φατσούλα που σου προκαλεί αδιαφορία και φαντάζει ανήμπορη να δεχθεί έστω και μια τζούρα κραγιόν. 
Το σώμα της έχει ταλαιπωρηθεί απο τις καταχρήσεις και το junk food ενώ το κεφάλι της φαντάζει εθισμένο στις περούκες.
Όταν η σκέψη σκοντάφτει στην φωνή της, στέκεται..... 
Ανήμπορη να δώσει μια λογική εξήγηση. Πόσο κοστίζει ένα μάθημα φωνητικής και αρμονίας όταν είσαι είδωλο της ποπ; 
Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είμαι μια αγριεμένη, ιδρωμένη και ξυρισμένη, μέχρι τα έγκατα της φύσης της, γυναίκα να κυνηγάει ταλαιπωρημένους παπαράτσι κραδαίνοντας την ομπρέλα της. 
Συχνά- πυκνά κάνει ανέλπιστα πέρα δώθε, κυκλοφορεί καινούργια τραγούδια και εμφανίζεται σε μουσικά βραβεία. Και μάλιστα μπαίνει απο την κεντρική είσοδο με τα στρωμένα χαλιά!!! 
Δεν κατάλαβα πότε έφυγε, πότε ήρθε και έχω την εντύπωση οτι βρίσκεται σε ένα αέναο come back! 
Λες και υπάρχουν καταχωνιασμένες  Britney στο υπόγειο μιας έπαυλης με ζεστό τρεχούμενο νερό, αναμμένο τζάκι και ένα τραπέζι γεμάτο milkshake και hamburger. 
Και να! ορίστε!  
Μια μικρή, χαριτωμένη ατάλαντη με παραγεμισμένα μπούτια ξεπρόβαλλε ημίγυμνη απο το υπόγειο και αφού έτριψε τα μάτια της τυφλωμένη απο το φως της ημέρας συμμετέχει στο αγχωμένο και μπερδεμένο ''Hold it against me'' .
Χορηγοί, φώτα, κοστούμια, ρομπότ, συναυλίες, ένα νυφικό, δυο παχουλές αλλά άχαρες που τσακώνονται για τα φιλετάκια κοτόπουλου και 4 ζευγάρια γόβες που δεινοπαθούν για να χωρέσουν...Δεν χωράνε και δεν αρκούν!
Όλα μοιάζουν να υπερβαίνουν την κεντρική πρωταγωνίστρια. Μια Britney δεν είναι αρκετή. 
Πρέπει κάποιος να φωνάξει και τις υπόλοιπες που είναι κρυμμένες στο υπόγειο και ζεσταίνουν τα χέρια τους στο τζάκι μήπως και καταφέρουν να σταθούν αντάξιες της εικόνας που η ίδια δημιούργησε.. κάποτε! 
Το video clip δεν είναι ωραίο. Μοιάζει εντυπωσιακό μέχρι την τρίτη φορά που θα το δεις. Μετά....Μια φασαρία και ένα μπέρδεμα! 
Οι χορευτές πηγαινοέρχονται ανέκφραστοι, αυτή ζορίζεται, παντού υπάρχουν αναφορές σε χορηγούς αρκετά φρου- φρού και δυο αρώματα. 
Στο τέλος συμμετέχουν όλοι μαζί σε μια συναυλία με τα ίδια φώτα και τις ίδιες φωτιές που είχε ο  Φουκάκης στον τελικό του Big Brother και η Παπαρίζου στο Mad Walk...


ΕΔΩ.... http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου