Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

TRUE BLOOD-SEX, ΔΑΓKΩΜΑΤΙΕΣ, ΣΑΤΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ... TILL DEATH DO US APART

biting never ends
Κάθε καινούργιο επεισόδιο του ''True Blood'' είναι μια ερωτική, πολύχρωμη και ωμή πράξη σεξουαλικού εξαγνισμού! 
Οι πρωταγωνιστές μοιάζουν με καλοζυμωμένα, τραγανά μπισκότα, που μπορούν να περιφέρουν τα αψεγάδιαστα κορμιά τους ( αιωνία τους η μνήμη) προκλητικά και ανέμελα. 
Με το που θα αντικρύσουν λίμνη, δάσος, χαμόσπιτο, υγρό και βρώμικο υπόγειο ή κουφάλα δέντρου πετάνε απο πάνω τους πουκάμισα, σουτιέν και φθαρμένα μακό και το ρίχνουν στο ερωτικό γλεντοκόπι μέχρι να ξημερώσει Ο Θεός τη μέρα!


Θνητοί και αθάνατοι επιδίδονται σε αγγίγματα, ρουφήγματα, στάσεις και ολέθριες σεξουαλικές παραστάσεις λες και δεν τρέχει κάστανο. 
Με το που θα δούνε το ερωτικό τους αντικείμενο να πλησιάζει, ποιός είδε πορωμένο βαμπίρ και δεν φοβήθηκε! 
Που ποιός φόβος δηλαδή αφού το μόνο που σου μένει είναι κάτι γρήγορες και βίαιες κινήσεις λαγνείας και ανείπωτης ηδονής τη στιγμή που τα καπούλια και οι ρώγες πηγαινοέρχονται ξεδιάντροπα! 


Αν κάποιος κάνει το λάθος να γευτεί μια σταγόνα αίμα (κλάψε πατρίδα το παιδί σου) θα ανεβοκατεβαίνει απο την κόλαση στον παράδεισο και θα ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά!
Κάτι η καταχνιά του τοπίου, κάτι τα ελαφρώς τσαλακωμένα και διάφανα φορέματα, τα καρό πουκάμισα, οι μπότες, οι παρθένες, οι σάτυροι, οι βουκολικές εκφράσεις και οι ξεθωριασμένες ντροπές ήρθε και έδεσε...σιρόπι απο φλούδες λεμονιού και βανίλια!

suck my blood
Κήρυκες, θεραπευτές, πληρωμένες χορεύτριες, προσευχές, λιτανείες, τελετές, αμαρτίες και περιστασιακές ερωτικές επαφές (με το τσουβάλι) συνθέτουν την πιο ερωτική, διεισδυτική και εκλεπτυσμένη εικόνα που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση! 
Το ερωτικό τους θέλημα γεννηθήτω και ο σώζων εαυτό σωθήτω!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου