Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ANNA PAQUIN..


Η Sookie φοράει, συνήθως, αθλητικές ελβιέλες για να περπατάει αθόρυβα. 
Τα μπούτια της, γεμάτα σκόνη και μικρές σταγόνες ιδρώτα, προκαλούν ρίγη σε ανθρώπους, βρικόλακες, λυκάνθρωπους και, εν πάσει περιπτώση, σε όλα τα ζωντανά (δίποδα ή τετράποδα) που έχουν μάτια και βλέπουνε!


Με τη βαριά της προφορά, το πείσμα που σπινθιρίζει στο βλέμμα και τα ακροδάχυλα, σχεδόν αιωρείται απο σκηνή σε σκηνή και συγκεντρώνει τον θαυμασμό, τον φθόνο και τη βαρεμάρα των υπόλοιπων κοριτσιών που κάνουν αμάν και πως για ένα χάδι...για ένα φιλί!


Αυτή καλώς φιλιέται, ξαπλώνει, ξαναφιλιέται και σηκώνεται για να καθαρίσει το ψυγείο με ένα βρεγμένο ξεσκονόπανο. Συνδυάζει  το νοικοκυριό και το χυδαίο μιας παστρικιάς...όλο φλόγα και νάζι!


Και ξαφνικά τη βλέπεις στο V magazine να μεταμορφώνεται και να βγάζει απο μέσα της την ακριβή τροτέζα, τη Monroe, τις ηρωίδες του Hitchcock (στα αναθεματισμένα πουλιά) και τη λαμέ, στραφταλιζέ μπουζουκόβια της Εθνικής. 
Πεταμένη σε χιλιόμετρο, σε προεδρική σουΪτα του ογδόου ορόφου ή σε κήπους με γλαδιόλες, ορχιδέες και πάνω σε μια καταπράσινη χλόη που λαμπυρίζει και αφήνει σημάδια στην πλάτη και τους αγκώνες... αποδεικνύει περίτρανα και με καμάρι οτι... δεν είναι μια επαρχιωτοπούλα!


Είναι το χωριό ολόκληρο που έγινε κωμόπολη, που έγινε πρωτεύουσα, που έγινε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Ελλάδα, νησί του Αιγαίου και Αρχαία θεά με γόβες, περούκα και ταγέρ!

see more vmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου