Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

BRITNEY SPEARS: Η ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ!

you can go!
Ο παπουτσωμένος γάτος, ο υπερφυσικός μπέμπης, που καβαλούσε καρναβαλικά άρματα, και η σταχτομπούτα, στάχτες και μπούτια να δουν τα μάτια σου, επιστρέφουν και όλοι μαζί κάνουν παρέα στο κορμί της Britney Spears. 
Αποκαμωμένη,καθώς οι πλάτες της απέβαλλαν απο νωρίς το στυλ και το ταλέντο, αποδεικνύει οτι είναι δύσκολο να ξεφύγεις απο την παμπάλαιη εικόνα της λολίτας που φοράει, Ο Θεός μόνο ξέρει να μας πει το γιατί, χοντροκομμένες μπότες, παραμάνες και άβολες (είναι στα αλήθεια μικρές) γόβες που βαριανασαίνουν και υποκύπτουν γρήγορα στα τραύματα τους.
Η τραγουδίστρια, που δεν έμαθε ποτέ πως να βαστάει το μικρόφωνο και να χορεύει, αλώνει ένα ολόκληρο video clip ''I wanna go''- Go και μη ερεύνα!- με μια κοντή φούστα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. 
Τι κι αν παριστάνει τη Βλαχοπούλου, σαν ξημερώσει Κυριακή, τι κι αν πέφτουν τα γάλατα (γαργάλατα-γαργάλατα) τη στιγμή που ο Εξολοθρευτής ξεψυχάει ανήμπορος στις γάμπες της! 
Δεν καταφέρνει να προκαλέσει εντύπωση παρά μόνο την ανάγκη να πας να την κουρδίσεις και να την αφήσεις να... go-go-go!!!! 

δοκίμασε την αντοχή σου εδώ

υστερόγραφο: Είναι χαζό να κοροϊδεύεις την εικόνα σου αλλά πολύ περισσότερο τους δημοσιογράφους, που τόσα χρόνια παριστάνουν τις φιάλες οξυγόνου και σε κρατάνε στην ζωή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου