Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ, ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΟ




Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Ke$ha είναι το δολλάριο που τη σπάει στα δυο... 
Η διάδοχος της Lady Gaga (στον ποταμό Γουαλδακιβίρ έκατσα και έκλαψα που δεν έγινα ποτέ) κυκλοφόρησε καινούργιο τραγούδι και video clip με τον τίτλο ''Blow''.
Μετά απο τις 4 φορές που το παρακολούθησα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι, όπως έλεγε και η Μαίρη Αρώνη στην ταινία ''Η γυναίκα μου τρελάθηκε'', μαύροι νάρκισσοι φυτρώνουν στις όχθες του Γουαλδακιβίρ! 
Ανάμεσα σε μονόκερους, σαμπάνια, γκλίτερ, αλμυρό τυρί, το πνεύμα της Barbarella και του James Bond υπάρχουν υπόκωφες αναφορές στα φθηνά αλλά τόσο γοητευτικά πορνό της δεκαετίας του 80! 
Το ύφος, ο τόνος της φωνής, η ιστορία με το πως η Ke$ha άρπαξε και απείλησε τη γυμνή αρκούδα και η ξεθωριασμένη λαγνεία στο άνοιγμα των χειλιών για να βάλει ένα κομμάτι τυρί στην άκρη της γλώσσας της πυροδοτεί το πανδαιμόνιο. 
Κάποια στιγμή αυτή βγάζει με μια κίνηση το σουτιέν της, ο άλλος που την φλερτάρει ζηλεύει και βγάζει το δικό του (τον έκοβε), πλησιάζει ο ένας τον άλλον και δως του χάδια και υπονοούμενα και λες που θα πάει θα φύγουν και οι κιλότες. 
Αντ΄ αυτού στο 2:41 υπάρχει ένας διάλογος porno που σου θυμίζει το δάσκαλο του γκολφ με την άπειρη αθλήτρια, το pool boy με τη διαχειρίστρια, την καθηγήτρια πιάνου με το πιάνο και όλα αυτά υπο το άγρυπνο βλέμμα των Μονόκερων.. 
Οφείλω πάντως να ομολογήσω οτι το τραγούδι έχει ένα ρυθμό που σου θυμίζει ''την τσίχλα που κολλάει σε ένα δόντι που πονάει αναπάντεχα'' αλλά δυστυχώς οι εικόνες σου υπενθυμίζουν το κέρατο το βερνικωμένο και αυτόν που σου το βερνίκωσε και καταλήγεις κι εσύ στον ποταμό Γουαλδακιβίρ να κάνεις παρέα με την Ke$ha και τους μαύρους νάρκισσους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου