Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η ΠΙΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ!

Sexist
Peter Pan
Τη στιγμή που μια vintage διαφήμιση προτείνει στο αντρικό κοινό γυναικεία κεφάλια που δεν αντιμιλάνε, μόνο με $2.98, ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται αισιόδοξος.
Η παρουσία του στη Σύνοδο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών ευρωβουλευτών ‘’ανέδειξε’’ τα υλικά που ζύμωσαν, επιτυχώς, γενιές και γενιές Ελλήνων. Διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατική διακυβέρνηση.
Είναι απορίας άξιον που εμείς ζούμε στην Ελλάδα και ο Πρωθυπουργός σε μια διπλανή χώρα…την χώρα του Ποτέ!
Περιμένουμε, με άκρατο ενθουσιασμό, την κινηματογραφική πρεμιέρα του SCREAM 4 ( 14 Απριλίου 2011). Ίσως φταίει η κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι γαλουχήθηκε η γενιά του ’80 ή το ότι με κάποιο διεστραμμένο τρόπο θα θέλαμε να γίνουμε κεφάλια με $2.98 το κομμάτι μήπως και γλιτώσουμε.
Δεν αντιμιλάμε που δεν αντιμιλάμε ας βγάλουμε τουλάχιστον λίγα λεφτά.







81ο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης
Βεβαίως με ελάχιστα χαρτονομίσματα και κέρματα δεν αγοράζεις αυτοκίνητο,απο αυτά που παρουσιάστηκαν στο 81ο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά μη σκάς…Αγοράζεις σεμεδάκια, σουβέρ και πλαστικό κοκοφοίνικα για το σαλονάκι της μαμάς.
Την ίδια στιγμή η Pj Harvey ξεροσταλιάζει στο κρύο με μια βουκολική διάθεση και τρεμάμενα φωνητικά, το Εθνικό θέατρο της Βουδαπέστης σε χαιρετάει και ερευνητές στη Βραζιλία θέλουν να φτιάξουν αυτοκίνητα απο μπανάνες, ακτινίδια και ανανάδες.

Γίνε αυτοκίνητο 
Ονειρεύονται να δημιουργήσουν μια νεα γενιά υλικών για την κατασκευή υπερανθεκτικών εξαρτημάτων, αμαξωμάτων αλλά και τμημάτων κινητήρα.
Η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Σάο Πάολο, με αρχηγό τον δρ. Αλσίδες Λεάο, υποστηρίζει οτι η ανθεκτικότητα των πλαστικών μερών ενός αυτοκινήτου μπορεί να ενισχυθεί με μικροσκοπικές φυτικές ίνες απο φρούτα.






Εθνικό Θέατρο Βουδαπέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου