Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η EUROVISION ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΓΑΤΙ! (hey kitty, kitty)


have mercy

Η σχέση των Ελλήνων με την Eurovision περιέχει αποστάγματα αποτροπής, κρυφής λαγνείας, χαζοχαρούμενης υπερηφάνειας και ερωτικού παροξυσμού. 
Λίγο πριν πάρουμε την ευθεία που οδηγεί στον τελικό όλοι χρησιμοποιούμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το τραγούδι, τον ερμηνευτή, το σόι του ερμηνευτή, το γατί του ερμηνευτή, το σπίτι όπου μένει ο ερμηνευτής και το κακόμοιρο γατί και γενικώς γίνεται του ερμηνευτή το κάγκελο.

greek and proud
Με τα μυαλά στα κάγκελα ξεφυσάμε και χαρακηρίζουμε τη διοργάνωση πανηγυράκι (οι ντεμοντέ),ανόητο και κιτς φεστιβάλ (οι μποέμ) και γιορτή της μουσικής (οι χαμένοι στο διάστημα).
Παραμονή της ‘’μεγάλης βραδιάς’’ και πολύ περισσότερο ανήμερα ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου.
Όμως αντί για ανέμους ο ασκός ξερνάει ευχές, λιλιπούτειες ανοησίες (απο τα κόκκαλα βγαλμένες των Ελλήνων τα  Ιερά) που αποδεικνύουν οτι έχουμε χάσει τα όσια, τα μέτρα και τα σταθμά.


Εκεί που βρίζαμε, τώρα ευχόμαστε μια καλή θέση στη δεκάδα και εκεί που γυρίζαμε δεξιά ή αριστερά το κεφάλι με απαξίωση διοργανώνουμε νύχτες με γεύση πίτσας, ρούμι και σόδας για να χωνέψουμε...Γενικώς αρμενίζουμε στα πέλαγα αγάπη μου γλυκειά.
Και ύστερα το βραδάκι, αφού ο αποκαμωμένος ερμηνευτής πάρει την θέση που του αξίζει, αρχίζουμε είτε να ξαναβρίζουμε (το γατί κυρίως) ή να καθόμαστε συνοφρυωμένοι και να αναθεματίζουμε τις πολιτικές και τα παιχνίδια που μας έριξαν στα τάρταρα.

Την επόμενη μια εβδομάδα παρακολουθούμε ΟΛΕΣ τις εκπομπές που αναπαράγουν το Εθνικό γεγονός και μετά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα και συνεχίζουμε να βρίζουμε των Παθών μας τον τάραχο…
Και κανείς δε σκέφτεται το άτυχο γατί που απο τις πολλές ευχές και τις κατάρες έχει χάσει και τις 7 ζωές που του αναλογούν και τώρα περιδιαβαίνει εκεί ψηλά στον ουρανό και μας μουτζώνει επι 4….
Hey kitty, kitty!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου