Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ POP!


shot in the head

Παρίσι, η πόλη του φωτός! Η πόλη της ομορφιάς και της σαμπάνιας! Εκεί θα απολαύσεις τα πιο ζεστά κρουασάν ακούγοντας την εθνική Mylene Farmer! Κι όμως τα τελευταία χρόνια το Παρίσι συντονίζεται σε πιο pop ρυθμούς με νέους καλλιτέχνες που έκαναν ήδη την διαφορά! 
Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη νέα φουρνιά των Γάλλων!

never sleep


Tour Eiffel, champagne, croissants and Pop !

Ο Γιάννης Βλαχογιάννης εξερευνά την ερωτική πλευρά της Γαλλικής ποπ


SHY’M 

Είναι νέα, ταλαντούχα και πανέμορφη! Η Shym (γεννημένη στις 28 Νοεμβρίου του 1985) προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια! Καθόλου τυχαίο που από μικρή ασχολήθηκε με τον χορό και το τραγούδι! Το 2006 ξεκίνησε ένα ταξίδι στα αστέρια με γαλλική προφορά κι αποσκευές γεμάτες αγάπη για τη μουσική αλλά και μεγάλα αποθέματα ομορφιάς! Έχει κυκλοφορήσει ήδη 3 album (Mes Fantaisies, Reflets, Prendre l'air) όλα  με χρώμα πλατίνας! Καθόλου τυχαίο αφού το Παρίσι υποκλίνεται στην νέα super star του! Κι η Ευρώπη αρχίζει να κινείται ήδη στους ρυθμούς της απόλυτης Γαλλικής pop Απόλαυσης!






M.POKORA

Είναι ο Justin Timberlake της Γαλλίας και σε κάθε του βήμα οι Γαλλίδες υστεριάζουν! Ο Matt Pokora (γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου του 1985) είναι ο απόλυτος pop star της Γαλλίας! Ξεκίνησε από το group Mic Unity, πέρασε μια βόλτα από το reality Popstars και κατάφερε να γίνει αυτό ακριβώς! Η επιτυχία; Μονόδρομος! Singles, albums, videos, συναυλίες, βιβλία που φέρουν το όνομα του γίνονται ανάρπαστα κι ο τοίχος του γέμισε με πλατίνα! Το 2008 ο απόλυτος παραγωγός Timbaland συνεργάστηκε για το πρώτο Αγγλόφωνο album του Matt κι έτσι τον γνώρισε η Ευρώπη! Και τώρα επανέρχεται με νέο Αγγλόφωνο album με τίτλο Updated (βασισμένο στο Γαλλόφωνο Mise à Jour, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010) και πρώτο single το Oblivion
Σας προσκαλεί, ξεδιάντροπα, να πέσετε μαζί του σε λήθη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου