Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!


Το λογαριασμό

Ο πόλεμος δε γίνεται με τανκ και πολυβόλα. Αρκεί ένα λουκάνικο, ένας καφές ή λίγη σοκολάτα.  Διαβαθμισμένα έγγραφα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ΜΙ5 αποδεικνύουν οτι τελικώς των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. 
Η ναζιστική Γερμανία είχε προνοήσει, σε περίπτωση ήττας, να βάλει το τσουκάλι στην φωτιά και να βγάλει απο μέσα ωραιότατα λουκάνικα, καφέ και λαχταριστές σοκολάτες με δηλητήριο για να τα σερβίρει στους συμμάχους. 


Ο master chef τη γευστικής, αλλά θανατηφόρας αντίστασης,  ήταν ο «Λυκάνθρωπος», μια γερμανική οργάνωση αποτελούμενη από ναζί σαμποτέρ που είχαν σκοπό να ιδρύσουν το Τέταρτο Ράιχ, μετά την κατάρρευση του χιτλερικού καθεστώτος.
Απο τις καταθέσεις 4 πρακτόρων που συνελλήφθησαν, το Μάρτιο του 1945, απο τη ΜΙ5 προκύπτει οτι είχαν προμηθευτεί μια ειδική σκόνη, με εξαιρετικής ποιότητας δηλητήριο, για να πασπαλίσουν προιόντα ευρείας χρήσης όπως λουκάνικα, κόκκους καφέ και σοκολάτες. 

Eat, pray, die

Μόλις ο εχθρός άνοιγε το στόμα του αυτομάτως θα έσκαβε το λάκο του.Θα τίναζε και λίγα πέταλα για εντυπωσιασμό και έχετε γειά!!! 

Α! να μια βρυσούλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου