Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η LADY GAGA!

Στον απόηχο των γενεθλίων της κι ενώ τα κεράκια καίνε ακόμα η Lady Gaga μοιάζει να είναι το ανάλαφρο καλωσόρισμα της Άνοιξης.



Στο ξεκίνημα της (Just Dance), πνιγμένο σε αλκοόλ και υποσχόμενο sex, η Lady Gaga έμοιαζε να ασφυκτιά. Δεν χωρούσε στην εικόνα της.
Η έξαψη, η μανία της, να εξελιχθεί σε κάτι και μάλιστα γρήγορα ήταν εμφανής.
Το Just Dance ήταν το μοναδικό video clip που ταίριαζε σε μια πρωτοεμφανιζόμενη. Γιατί όσο περίεργο κι αν ακούγεται ΝΑΙ! η Lady Gaga έχει υπάρξει πρωτοεμφανιζόμενη. Μπορεί να νομίζεις οτι, με ένα μαγικό τρόπο, υπήρχε απο πάντα κρυμμένη σε μια ντουλάπα ή κάτω απο το μαξιλάρι σου αλλά οχι!!!  Μόνο που πολύ- πολύ σύντομα έγινε βετεράνος.
Η Gaga κοιμήθηκε star και ξύπνησε σύμβολο. Μας πήρε απο το πουθενά και μας σήκωσε… Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει το ονομά της. Αν ο παππούς και η γιαγιά σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό δεν έχουν αντικαταστήσει τη Madonna, τον Michael Jackson και την Coca Cola με αυτό το παπί που έγινε κύκνος.
Τους φαντάζομαι σε ένα χωράφι, έξω απο το πετρόχτιστο σπίτι, δίπλα στη βρύση να μιλάνε για τη Gaga. Κι εμείς στην πόλη έξω απο το Μετρό το ίδιο κάνουμε! Για φαντάσου
Να επηρεάζεις βρύσες, ραχούλες και Μετρό και η καριέρα σου να είναι τόσο μικροσκοπική σε διάρκεια αλλά ΤΟΣΟ μεγάλη σε ΟΛΑ!!!
Για να μην το λιβανίζουμε πολύ η Gaga υπάρχει για να γεφυρώνει το χάσμα των γενεών και να φέρνει τον κόσμο πιο κοντά.
Όπως ο χρυσός και τα πασχαλινά αυγά.. 

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου