Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

NICKI MINAJ- ΑΣΤΕΡΙΑ, ΓΚΛΙΤΕΡ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ


Ο Γιάννης Βλαχογιάννης ανακάλυψε, εδώ και καιρό, τη Nicki Minaj



Μια Παρασκευή, εδώ και καιρό, είδα ροζ σύννεφα σ έναν ουρανό από σοκολάτα να ταξιδεύουν παρέα με αστέρια, γκλίτερ και σπαθιά!
Δεν είμαι καλά σκέφτηκα, μα μετά κατάλαβα ότι μόλις πέρασε από εμπρός μου ο σίφουνας Nicki Minaj, το πιο λαμπερό, sexy, όμορφο και ταλαντούχο αστέρι στον κόσμο του hip hop!

Γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου του 1984, η μικρή Onika Tanya Maraj δεν είχε αυτό που αποκαλούμε εύκολα παιδικά χρόνια.
Η μέρα που ο αλκοολικός, εθισμένος στα ναρκωτικά πατέρας της, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι και να κάψει ζωντανή την μητέρα της (σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nicki) έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη της μέχρι σήμερα.
Από μικρή αγαπούσε την μουσική και ήθελε να γίνει μια αξιοπρεπής ραπερ!
Το 2007 έκανε το πρώτο της mix tape  για να ακολουθήσουν άλλα 2 που θα την οδηγούσαν με γοργό ρυθμό στο πρώτο της album!
Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της όπως το ‘’Your Love’’ και το ‘’Right Thru Me’’ έκαναν καλή εντύπωση και μεγάλωσαν την αγωνία!
Τελικώς στις 19 Νοεμβρίου του 2010 κυκλοφόρησε το Pink Friday κι έκανε τους πάντες να τρέξουν να το αποκτήσουν!
Μέσα σε λίγες μέρες το album έγινε talk of the town! Όλοι είχαν κάτι να πουν για τα τραγούδια, το artwork αλλά και για τα video που έπαιζαν παντού!

Η Nicki τα είχε καταφέρει με την πρώτη και μάλιστα με σημαντικές συνεργασίες. Πέρασε χρόνο στο studio με την Rihanna ( με την οποία είχαν κάνει ήδη μαζί ένα τραγούδι για το album της Rihanna) αλλά και τους Kanye West, Eminem, Drake, Will.I.Am και Natasha Bengfield!!! (Ποια άλλη πρωτοεμφανιζόμενη θα μπορούσε να ξεκινήσει με όλους αυτούς μαζί?).
Η συνέχεια; Συναρπαστική! Το album κόλλησε στις πρώτες θέσεις, όλα τα περιοδικά γέμισαν με τις φωτογραφίες της, τα ραδιόφωνα έπαιζαν και παίζουν τα τραγούδια της, οι συναυλίες της είναι sold out, το you tube τρελαίνεται στα κλικ και... τα ρεκόρ γεννήθηκαν για να τα σπάει η Nicki!
Έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που κατάφερε να έχει την ίδια στιγμή 7 διαφορετικά τραγούδια στο Billboard Hot 100! Είναι αυτή που κατάφερε να πάει κατευθείαν στο νούμερο 1 του Hot Rap Songs του Billboard με το Your Love αλλά και πρώτη γυναίκα που μπήκε στο MTVs Annual Hottest MC List!

Όσο για την ερωτική της ζωή...Δηλώνει ανοιχτή σε άντρες και γυναίκες αλλά δεν βγαίνει ραντεβού με κανέναν. Γιατί? Μήπως επειδή δεν έχει ανάγκη από ραντεβού? Μήπως επειδή υπάρχουν χιλιάδες θαυμαστές, σε κάθε σημείο του πλανήτη, για να της κάνουν παρέα? Ή μήπως επειδή η κορυφή είναι μοναχική?
Αυτό το λέει εξάλλου κι η ίδια στο open track του Pink Friday με τίτλο IM THE BEST (Ναι, είσαι η καλύτερη Nicki): I hear they comin' for me because the top is lonely! Respect!


get in...http://www.mypinkfriday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου