Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ BEYONCE (RUN THE WORLD)

are you looking at my thighs?

Αρνήθηκα, εξ αρχής, να παρακολουθήσω το καινούργιο video clip της Beyonce! 
Το teaser, που είχε προηγηθεί, μου είχε προκαλέσει σύγχυση καθώς δεν είχα καταλάβει ποιός ίππευε ποιόν και γιατί η τραγουδίστρια έμοιαζε πιο άλογο και απο το άλογο. Ναι μεν είχε λαχταριστές καμπύλες αλλά τα μπούτια της ήταν παχουλά και έτοιμα να σκίσουν τις ραφές του λευκού παντελονιού τη στιγμή που η υπερβολική έκφραση τρόμου ''έσκιαζε'' τα μάτια της! Ωραία χαίτη και ωραία ουρά..σκέφτηκα!
say hello and goodbye!
Και ήρθε, μάνα μου, το video clip ολόκληρο! 
Άντεξα να δω τα πρώτα 51 δευτερόλεπτα και η οχλαγωγία, η σκόνη και τα ξεφτιλισμένα κοράκια (παπούτσια) που φοράει στα πόδια της και τα χτυπάει στο έδαφος λες και είναι χταπόδια, με τρόμαξαν! 
Πάτησα pause, μετά το stop και ήπια ένα ποτήρι νερό και μια ασπιρίνη για να προλάβω τον πονοκέφαλο! Βουητό. Ένας ήχος διαπεραστικός και η Beyonce αλλούτερη όσο ποτέ! 
Πριν απο λίγες ώρες, δεν ξέρω πως και γιατί, πήρα την απόφαση να το δω ολόκληρο...Να το καταπιώ αμάσητο. Και είδα...Την Κλεοπάτρα, τη Ρώμη, τους Γερμανούς να ξανάρχονται, επεισόδια στο Bronx με κλέφτες και αστυνόμους και χώμα..Πολύ χώμα.
Η αθεόφοβη έχει στρατολογήσει ένα τσούρμο κακοντυμένες, που χορεύουν μαζί της, και περιμένεις οτι απο στιγμή σε στιγμή θα πέσουν, όλες μαζί, αποκαμωμένες και διψασμένες στο έδαφος. 
Όμως αυτές όταν πέφτουν δε είναι ημιλιπόθυμες...είναι ξαναμμένες! Θέλουν να run the world! 
Και κάπως έτσι η Beyonce κάνει πρόβα για να καταταγεί στο στρατό ή τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ 
μικροί εξορκισμοί λαμβάνουν χώρα απο δω και απο κει. 
Δεν εξηγείται διαφορετικά το άκρατο λίκνισμα και οι ασυλλόγιστες χαιρετούρες, την ίδια στιγμή που ο ακροατής νιώθει οτι έχουν εισβάλλει στα αυτιά και τα μάτια του μέλισσες, κουνούπια και μικροί ασβοί! Θόρυβος και ανησυχία. 
Τελικώς, αφού έχουν περάσει 4,5 αιώνες, το μόνο που σου μένει είναι τα μπούτια της Beyonce που, ευτυχώς, είναι παντού με άσπρα, μαύρα, κόκκινα, κίτρινα και μπλε φορέματα! 
Ευχαριστείς και πηγαίνεις παρακάτω!




Το cd ''4'' κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου 2011 

Μπλέξε τα μπούτια σου με τη Beyonce στο official site http://www.beyonceonline.com/gr/countdown




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου