Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ NATALIA! (3D VERSION)!

...you with her back 

cut.. in you
Είναι βράδυ Σαββάτου κι ενώ όλοι διασκεδάζουν εσύ είσαι στο σπίτι και δουλεύεις στον υπολογιστή. Η Δευτέρα πλησιάζει, το έκτακτο meeting μοιάζει εφιάλτης και τα τσιγάρα τελείωσαν ήδη. Κοιτάς το ρολόι.. Κοντεύει 1 αλλά ευτυχώς το περίπτερο είναι ανοικτό. Κατεβαίνεις στο δρόμο, συναντάς μια μαύρη γάτα, την προσπερνάς χωρίς να δώσεις σημασία κι επικεντρώνεις το βλέμμα σου σε αυτή τη λάμψη που πλησιάζει από τη γωνία.
Δεν προλαβαίνεις να στρίψεις και βλέπεις ότι η λάμψη είναι απλά το μαχαίρι που κρατά η Natalia Noemi Cappuccini! Σου κόβεται η ανάσα! (Όχι από το μαχαίρι αλλά από την Natalia), την κοιτάς στο μισοσκόταδο και παραμιλάς: Μακάρι όλοι οι εφιάλτες να είχαν την μορφή σου! Και γιατί όχι; Μια εντυπωσιακή παρουσία με σπουδές στην μουσική και το θέατρο που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα 7 της κι από τότε έβαλε σκοπό να τη μάθουμε από την καλή και από την ανάποδη... Η υποκριτική και η μουσική είναι το Α και το Ω της!
i have a terrible headache

βάλε γυαλιά 3d (αλήθεια) 
Το κοινό τη γνώρισε σαν ηθοποιό αλλά τώρα ήρθε η ώρα να την βάλει στο καθημερινό του playlist! Ο πρώτος της δίσκος έχει τον υπέροχο τίτλο ‘’Perfectionist’’ και το όνομα της είναι πια Natalia Kills αφού το πραγματικό της όνομα δεν θεωρήθηκε καλλιτεχνικό!
Μια ματιά στο προσωπικό της website θα σας πείσει πως η Natalia σκοτώνει με το ταλέντο της! Τραγούδια που σου κολλάνε και τα βάζεις στο repeat.
Τα έξυπνα βίντεο αλλά και τα επεισόδια από το project ‘’Love Kills’’ θα σας καθηλώσουν και θα σας ‘στείλουν’ στον κόσμο της!
Το ‘’Perfectionist’’ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο στην Γερμανία (τυχεροί Γερμανοί) κι έρχεται και στους υπόλοιπους τον Ιούλιο!
Μέχρι τότε ακούς το ‘’Mirrors’’ (συνέχεια) και το ποντίκι του υπολογιστή τρέχει πάνω στις φωτογραφίες και τα video που έχουν την μορφή της, τα μάτια μας βάζουν γυαλιά για τις 3D φωτογραφίες, γυαλιά σπάνε, μαχαίρια γυαλίζουν, οι δολοφόνοι από το Παρασκευή και 13 αλλά και τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες μοιάζουν εντελώς αποκρουστικοί (όταν υπάρχει μια Natalia που Kills) και σιγοτραγουδάς: Killing me Softly with your voice! Α! Και το έκτακτο meeting της Δευτέρας δεν είναι πια εφιάλτης γιατί μάλλον δεν θα πάς, έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις!


Κείμενο Γιάννης Βλαχογιάννης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου