Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ANGELINA JOLIE- ΜΥΣΤΙΚΑ, SEX ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ (Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ)

Διάβασε και δες τον αστρολογικό χάρτη της Angelina Jolie 
Till death do us apart

Η Angelina Jolie γεννήθηκε στις 04 Ιουνίου 1975 στο Los Angeles της California και ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων ενώ  και ο Ερμής κυβερνήτης της, βρίσκεται επίσης στους Διδύμους, οπότε θα  μπορούσαμε να πούμε ότι διαθέτει ένα ανήσυχο και δραστήριο μυαλό. Δεν είναι άτομο που θα επαναπαυθεί στις δάφνες του.  Ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα,  αναζητά διαρκώς πράγματα που την εξελίσσουν αλλά και την ανανεώσουν. 
Η σύνοδος Σελήνη Δία και Άρη στον Κριό της χαρίζουν αυθορμητισμό, δύναμη, ανεξαρτησία, τόλμη και  παρόρμηση.  Χαρακτηριστικά που την  κάνουν να ζει μια έντονη ζωή χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στις συνέπειες και στο τι θα πουν οι άλλοι. 
Επίσης η ίδια σύνοδος δηλώνει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.Άτομο τυχερό αφού ο Δίας κάνει σύνοδο με τη σελήνη, αλλά και εξάγωνο με τον ήλιο της. 
happy birthday candy 
Η αντίθεση ήλιου Ποσειδώνα την κάνει υπερβολικά συναισθηματική, σε σημείο κάποιες φορές να παρασύρετε και να αναζητά τρόπο διαφυγής σε αλκοόλ ή άλλες χημικές ουσίες. Επίσης είναι ένδειξη εμπλοκής σε μυστικές ή παράνομες σχέσεις.  Με την Αφροδίτη στο Καρκίνο, το ζώδιο της στοργής και της μητρότητας, δεν θα μπορούσε να μην έχει κάνει οικογένεια (όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα).Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δηλώνει τις ιδιαίτερες και εκκεντρικές επιλογές της (πέρα από κοινωνικά πρότυπα και κανόνες), τόσο στον τρόπο που σχετίζεται όσο και στη δημιουργία και σύνθεση της οικογένειας της. 
Φόβους και ανασφάλειες, ίσως και κρίσεις πανικού κάποιες φορές, μπορεί να της δημιουργεί ο Κρόνος στον Καρκίνο. Αισθήματα που έχουν τη ρίζα τους στην οικογένεια και τον τρόπο που μεγάλωσε.     
Στο τετράγωνο του Κρόνου με τη σελήνη οφείλονται οι καταθλιπτικές τάσεις που έχει κατά καιρούς αλλά και προβλήματα στη σχέση με τη μητέρα της όταν ήταν μικρή.
Αυτή την περίοδο η ζωή της μπορεί να σταθεροποιείται, όμως η ίδια δεν το χαίρετε. Αντίθετα είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένη  και σκέπτεται τις επόμενες κινήσεις της. Μπαίνει σε μια διαδικασία προετοιμασίας και από τα μέσα του 2012 και μετά θα δούμε πολλά καινούργια πράγματα που ίσως δεν περιμένουμε. 
Είναι πολύ πιθανό να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της.


Επιμέλεια http://astromeleti.blogspot.com/ 
(μπες και διάβασε καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις) 




not a secret anymore



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου